Interim Management

Voel je dat je organisatie niet op rolletjes loopt? Dat er dingen misgaan. De werklust onder druk staat en de resultaten ook niet overhouden?
Dan is het de hoogste tijd voor een frisse wind. Een wind die weer lust en leven blaast in je mensen en de organisatie. Tijd voor nieuwe impulsen, beweging en verandering. Voor merkbare en voelbare verbetering dus.
Door mijn ruime ervaring weet ik dat ik een unieke manier van managen heb. Mijn achtergrond in (management)trainingen en coaching zorgt voor een optimale balans, waarbij ik kennis met kunde op een constructieve manier combineer.

Mijn stijl
Ik ben een faciliterend manager. Daarmee bedoel ik dat ik het als mijn taak zie om mensen optimaal te laten functioneren. Zodra zij doen wat ze moeten doen komen de resultaten vanzelf. Ook krijgt de persoonlijke motivatie van medewerkers hierdoor een enorme stimulans.

Hard voor de zaak en hart voor de mensen
Is mijn motto. Ik heb altijd begrip voor mensen, maar accepteer het niet als de afspraken niet worden nagekomen. Voor mij zit er een wezelijk verschil tussen begrijpen en accepteren. Voor organisaties is dat een essentieel verschil! Resultaten zijn namelijk noodzakelijk.

Peoplemanager
Ik kan met recht zeggen dat ik een peoplemananger ben. Aandacht voor mensen, coachend, confronterend en stimulerend. Waarbij ik streef naar een goede balans tussen verantwoordelijkheid en bevoegdheid voor medewerkers. Daarbij schuw ik het niet om ‘harde’ maatregelen te nemen als dat nodig is.

Als een vis…
Je kunt mij als interim-manager inhuren wanneer er zaken veranderd moeten worden. Dan voel ik mij als een vis in het water. Samen met de mensen die het moeten doen ga ik aan de slag en bereiken we de gewenste resultaten. Met draagvlak, behoud (of vergroting) van motivatie en resultaatgericht.
Mijn meeste ervaring heb ik in organisaties/teams die opereren aan de voorkant van een organisatie.
Als het nu gaat over verbeteren klanttevredenheid; het bouwen van een front- en back-office; het managen in een callcenter-omgeving; in Profit of Non profitorganisaties, bel me gerust, dan kijken we of jouw opdracht bij mij past.

Wij zijn een bureau dat gespecialiseerd is in groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Daarvoor hebben we verschillende manieren.

Trainingen

We geven trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en teambuilding. Op een energieke, enthousiaste en constructieve manier gaan we aan de slag met de deelnemers in een training. Soms confronterend, soms zacht, afhankelijk van wat de deelnemer nodig heeft.

Coaching

Individuele coaching is bedoeld voor mensen die graag lekker willen sparren en feedback zoeken. In sessie’s van 1 tot 1,5 uur kijk ik mee naar de antwoorden op de coachingsvraag. Voor de coaching gebruiken we verschillende locaties. Thuis, op het strand, in een park, wandelend door de duinen of met een kop koffie op de tennisbaan. Het kan allemaal, zolang de gecoachte zich maar vrij en vertrouwd voelt.

Inspiratiereizen

Inspiratiereizen zijn het paradepaardje van onze organisatie. Het is de ultieme combinatie van vakantie en groei. We nemen je namelijk mee op reis en ondertussen kan je, in de tropen, werken aan je eigen ontwikkeling. Beter kan je het nergens krijgen!

Workshops

Een wat speelsere variant van onze producten zijn de workshops. We hebben workshops, speciaal bedoeld voor 20-ers, onder de noemer ‘Leuker Leven’. Daarnaast kan je bij ons terecht voor een geheugenworkshop onder de illustere naam: ‘Gatenkaas’, waarbij we je in één dag leren hoe jij jouw geheugen in top conditie kunt brengen.