Maarten als Interim Manager

Mijn stijl
Ik ben een faciliterend manager. Daarmee bedoel ik dat ik het als mijn taak zie om mensen optimaal te laten functioneren. Zodra zij doen wat ze moeten doen komen de resultaten vanzelf. Ook krijgt de persoonlijke motivatie van medewerkers hierdoor een enorme stimulans.

Hard voor de zaak en hart voor de mensen
Is mijn motto. Ik heb altijd begrip voor mensen, maar accepteer het niet als de afspraken niet worden nagekomen. Voor mij zit er een wezelijk verschil tussen begrijpen en accepteren. Voor organisaties is dat een essentieel verschil! Resultaten zijn namelijk noodzakelijk.

Peoplemanager
Ik kan met recht zeggen dat ik een peoplemananger ben. Aandacht voor mensen, coachend, confronterend en stimulerend. Waarbij ik streef naar een goede balans tussen verantwoordelijkheid en bevoegdheid voor medewerkers. Daarbij schuw ik het niet om ‘harde’ maatregelen te nemen als dat nodig is.

Als een vis…
Je kunt mij als interim-manager inhuren wanneer er zaken veranderd moeten worden. Dan voel ik mij als een vis in het water. Samen met de mensen die het moeten doen ga ik aan de slag en bereiken we de gewenste resultaten. Met draagvlak, behoud (of vergroting) van motivatie en resultaatgericht.
De meeste ervaring heb ik in organisaties/teams die opereren aan de voorkant van een organisatie.

Of het nu gaat over verbeteren van de klanttevredenheid; het bouwen van een front- en back-office; het managen in een callcenter-omgeving; in Profit of Non profitorganisaties, bel of mail me, dan kijken we samen de mogelijkheden.

06-20 49 22 33 E-mail