Inspiratiereizen

Tja, waar ga ik eigenlijk heen… en hoe ziet mijn levensreis er uit?
Hoe vaak denk je dat? Veel mensen leven zoals Alice in Wonderland. Snel, snel van A naar B, zonder te weten waarom ze er eigenlijk heen gaan. Met alleen het gevoel dat ze ‘ergens heen moeten’. Het levert veel actie, stress en energieverspilling op.
Hoe zit dat bij jou? Word jij geleefd door je: agenda; manager; partner; kinderen; crèche etc.? Heb je daar voor gekozen of is het gewoon zo gekomen?
Tijdens een Inspiratiereis ga je aan de slag met twee dingen: het ‘Waarom’ en ‘Hoe anders?’. Waarom doe je wat je doet? Wat zou je eigenlijk graag willen? Wat zijn je dromen en wil je die echt realiseren? Wat moet je er voor doen om dat te realiseren? Hoe ga je dat aanpakken? Minstens zo belangrijk….hoe doe je dat binnen je huidige leven en relaties!
Antwoorden graag!
Vragen die allemaal aan de orde komen tijdens een intensieve 4-daagse training. Een training die antwoorden geeft en actieplannen maakt. Niet alleen gezellig navelstaren bij het kampvuur, maar ook de actie’s plannen om dromen te realiseren! Van droom naar doel. Je gaat bij ons niet weg zonder een het PPVA. Je Persoonlijke Plan Van Aanpak.
Groei en bloei
In een setting die zijn weerga niet kent. Midden in de jungle van Costa Rica. Waar groei en ontwikkeling overal zichtbaar zijn. Vier dagen mag je focussen op jouw groei. Zonder dat het als egoïstisch wordt ervaren, heb je aandacht en focus voor jezelf. Jouw groeiwensen staan centraal. Wij hebben er aandacht voor en zorgen voor een voedzame omgeving. Dromen moet je niet alleen doen, maar ook realiseren.
Na een Inspiratiereis weet je beter wat je wilt en waarom. Na afloop beschik je over een PPVA. Een Persoonlijk Plan van Aanpak waarmee je direct aan de slag gaat om je eerste doelen en dromen te realiseren. Je hebt geleerd hoe je dat kunt doen. Weet hoe je anderen er bij kunt betrekken en wat je moet en kunt doen wanneer het even niet zo soepel loopt. Kortom: we trainen je in dromen realiseren. Het enige bureau dat dit goed kan. Zet je droom om in actie!